torsdag 18 februari 2010

Halvfärdiga

Efter den här veckan fredag 19 februari, räknar vi med att hälften (på ett ungefär) är färdiga . Så vitt vi har förstått är arbetet på samtliga skolor sedan ett par veckor tillbaka i full gång. Önsta fritidsklubb är helt färdiga med sina fjorton plattor. Grattis till oss Alla och Tack till dem!

En spännande sak innan vi kom igång var hur vi skulle klara av att leva upp till vårt löfte att fylla på de pärlpaletter som vi delat ut till skolorna. Varje palett rymmer inte fler än femhundra av varje färg och när en färg tar slut så gäller det att snabbt kunna fylla på innan arbetet avstannar. Vi hoppa att det har fungerat tillfredsställande och att ingen har behövt vänta!

Nu har vi också en klarare bild för hur vi ska fästa upp alla plattorna på väggen efter att vi samlat in, byggt ihop och klistrat dem. Det lutar åt att vi kommer ta en träskiva av nåt slag och klistra mot. Den fungerar att fästa mot väggen och vi tror inte att det blir några problem med att få fast en glasskiva som skydd från framsidan.

*** *** *** ***
After this week we estimate that about half of the seventy-two peg boards will be ready. Önsta fritidsklubb has already finished all theirs and we're looking forward to more to come. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar